Røkelaks og eggerøre


OPPSKRIFT – HJEMMELAGET – LAVKARBO – lav FODMAP



  • 150 g røkelaks
  • 6 stk egg
  • 20 g klaret smør
  • 1 krm salt
  • 1 krm pepper


  1. Smelt smør på svak varme i en panne
  2. Knus eggene i en bolle
  3. Rør eggene lett sammen med en gaffel og tilsett salt og pepper
  4. Hell røren over smøret
  5. Bruk en slikkepott til å røre i pannen innimellom
  6. Når røren har blitt passe stiv er den klar
  7. Skjær laks i tynne skiver
  8. Monter laks og eggerøre på tallerken
  9. Server



Kom gjerne med forslag til forbedring av oppskriftene. Oppskriftene følger stort sett lav FODMAP, lav karbo og lav melkeprotein. Du kan kommentere anonymt eller med fullt navn. Kommentaren blir gjennomgått før publisering.