OPPSKRIFT – HJEMMELAGET – LAVKARBO – lav FODMAP

- 300 g kveitefilet, med skinn
- 1 ss salt
- 4 stk tomat
- 2 cm ingefær
- 10 g sesamfrø
- 1 krm salt
- 2 ss olivenolje
- Sett stekeovnen på 150 °C.
- Dryss salt på kveitefileten og la den ligge i ca. 5 minutter.
- Legg tomatbiter i en smurt ildfast form med olivenolje, revet ingefær, litt salt, og bak i stekeovnen i ca. 15 minutter.
- Skyll av saltet i kaldt vann og tørk fileten med tørkepapir.
- Skjær kveitefileten i serveringsstykker
- Legg kveitefileten over tomatene i stekeovnen
- Dryss over sesamfrø
- Bakes i stekeovnen i 8-12 minutter.
- Server
Kan fint serveres med brunet smør, grønnsaksmos og lun brokkoli

